VIER JE FEESTJE BIJ LOCKED

ESCAPE ROOM KINDERFEESTJE

Heb je binnenkort iets te vieren? En ben je op zoek naar het leukste idee voor een kinderfeestje in Tilburg? Dan is een escape room feestje precies wat je zoekt!

Maak je verjaardag of feestje onvergetelijk door een avontuur te beleven met je vrienden en vriendinnetjes. Los samen puzzels op en ontsnap uit de kamer. Jullie hebben daarna heel veel bij te praten.. want het gaat jullie alleen samen lukken!

Onze escape rooms zijn geschikt voor kinderen, zeker om een kinderfeestje te vieren. Je stapt echt in een andere wereld en vergeet voor 60 minuten de werkelijkheid. Tijdens deze spannende minuten ga je samen een puzzeltocht beleven. Let op! Jullie moeten wel snel genoeg zijn en iedereen moet helpen om op tijd te ontsnappen.

De escape rooms zijn voor zowel jongens als meisjes. Wel moet je minimaal 10 jaar oud zijn om te mogen spelen in de escape rooms, net als je vriendjes. Als een ouder meegaat in de kamer om toezicht te houden, dan mogen jullie ook vanaf 8 jaar spelen.

Escape room Feestje in Tilburg

Vier of organiseer het leukste kinderfeestje in Tilburg in onze escape rooms. We zitten in het centrum van Tilburg, recht tegenover het station. We zijn dus heel makkelijk te vinden, via de trein of als je in Tilburg centrum bent.

Boek een kamer

Meer Informatie

 
Al voor € 12,50 per persoon
 
Minimum 4 kinderen per kamer
Maximum 7 kinderen per kamer
 
Minimale leeftijd 10 jaar
Maximale leeftijd 15 jaar

Onze Kamers

   

The Maze

Het eeuwige geluk bevindt zich aan de andere kant van het doolhof. Weet jij op tijd je weg te banen door alle 10 ruimtes of zit je voorgoed vast in The Maze...?
Let op: aanbevolen groepsgrootte vanaf 4 personen

Moeilijkheidsgraad
 
Leeftijd
 
Aantal Personen
4 - 6
Prijs
Vanaf € 49,-
Boek nu

Heineken Part 2

Tot op heden is een gedeelte van het losgeld van de Heineken Ontvoering nooit teruggevonden. Agenten Evers en Oerlemans zijn gevangen genomen tijdens ons onderzoek… Weten jullie te ontsnappen en het losgeld te vinden?

Moeilijkheidsgraad
 
Leeftijd
 
Aantal Personen
4 - 6
Prijs
Vanaf € 49,-
Boek nu

The Mancave

De Mancave is het hoofdkwartier van een machtige motorbende. Iedereen wil lid worden van deze bende, omdat ze alle deuren in het leven voor je kunnen openen! De bende is alleen vrij streng; alleen echte stoere mannen en vrouwen mogen lid worden. In hun Mancave hebben zij allerlei uitdagingen om te testen hoe stoer je bent.
Ben jij mans genoeg om bij de bende te mogen horen?

Moeilijkheidsgraad
 
Leeftijd
 
Aantal Personen
3 - 6
Prijs
Vanaf € 49,-
Boek nu

Secret Sister Society

De Secret Sister Society is een geheime club van dames die strijden voor de rechten van vrouwen. Diep in het geheim, op een onvindbare locatie, hebben de vrouwen een bijzonder virus ontwikkeld. Het is aan jullie: Verspreiden of Vernietigen jullie het virus?

Moeilijkheidsgraad
 
Leeftijd
 
Aantal Personen
2 - 4
Prijs
Vanaf € 49,-
Boek nu

The Game

Een boze man genaamd Enigma vindt dat de wereld teveel digitaliseert en daarmee individualiseert. Hij sluit daarom groepen mensen op in een kamer vol met spellen (die wij allemaal kennen). Bewijzen jullie dat je door samenwerking de uitdaging aan kunt gaan?

Moeilijkheidsgraad
 
Leeftijd
 
Aantal Personen
2 - 6
Prijs
Vanaf € 49,-
Boek nu

Boek nu je kamer

  • Kamer
  • Datum & tijd
  • Aantal personen
  • Gegevens
{{ErrorMessage}}
Let op! De website werkt minder goed in oude browsers zoals Internet Explorer. Gebruik browsers zoals Chrome, FireFox of Safari voor optimaal gebruik.