Veelgestelde vragen

Heb je vragen over een van onze escape rooms? Of wil je graag weten wat wij voor (grote) groepen kunnen betekenen? Bekijk hieronder de veelgestelde vragen Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact op, we helpen je graag verder!

Welke maatregelen hebben wij getroffen ivm het Coronavirus?

+

- Vanzelfsprekend zijn onze bijeenkomsten geschikt voor minder dan 100 mensen
- Wij zorgen er voor dat er geen personeel werkzaam is dat last heeft van neusverkoudheid,hoesten,keelpijn en/of koorts, zoals de Rijksoverheid heeft aanbevolen. Vanzelfsprekend schudden wij geen handen.
- Indien gasten last hebben van bovenstaande gezondheidsklachten vragen wij hen hun boeking te verzetten voordat zij bij ons op locatie zijn.
- Wij vragen onze gasten voor en na het spelen van de Escape Room hun handen te wassen
- Wij verzorgen extra schoonmaakwerkzaamheden, met speciale aandacht voor voorwerpen die veelvuldig worden aangeraakt/ gebruikt
- Er is de mogelijkheid voor spelers te spelen met (wegwerp) handschoenen tijdens het spel
- Ons wijzigingsbeleid is tijdelijk versoepeld; uitstellen van de boeking kan altijd zonder kosten
- Wij volgend de adviezen van de RIVM op de voet en nemen extra maatregelen indien nodig.

IS HET ENG?

+

Nee. Locked biedt kamers aan in verschillende thema’s. Geen van deze kamers is eng, heeft schrikeffecten of is in horror thema. Alle kamers zijn geschikt voor jonge kinderen vanaf 10 jaar.

IS HET GESCHIKT VOOR KINDEREN?

+

Ja, het is ook mogelijk een escape room kinderfeestjes te geven bij Locked. Hierbij is de minimumleeftijd 10 jaar voor een selectie kamers. Andere kamers zijn iets spannender, waardoor de minimumleeftijd 14 of 15 jaar zijn. Indien een ouder in de kamer toezicht houdt is de minimumleeftijd 8 jaar. Je vindt meer informatie op de pagina over kinderfeestjes.

HOE GROOT KUNNEN DE TEAMS ZIJN?

+

Een kamer bij Locked kan gespeeld worden in een team van twee tot zes personen. Er zijn meerdere kamers, mochten jullie groep met meer zijn. De maximale groepsgrootte is bewust gekozen om de spellen leuk te houden. Is je een groep meer dan 30 personen, neem dan contact op, zodat we samen een passend arrangement kunnen afspreken.

BIEDEN JULLIE OOK BEDRIJFS- OF GROEPSUITJES AAN?

+

Jazeker, voor groepen kunnen wij een afspraak regelen voor een Escape Room uitje, of bekijk onze speciale arrangementen om je escape room te combineren met een leuke activiteit in Tilburg!

WAT KOST EEN ESCAPE ROOM?

+

Een Escape Room bij Locked kost voor twee personen € 49 (incl. BTW). Voor elke extra persoon wordt € 10 gerekend (met een max van zes personen).

HOE KAN IK BETALEN?

+

Wanneer je boekt via de website, betaal je direct online. Hiermee ben je gelijk verzekerd van je escape room bij het boeken! Bij last minute boekingen (telefonisch) wordt per e-mail een factuur gestuurd. Het is ook mogelijk te pinnen op locatie.

KAN IK EEN BOEKING ANNULEREN?

+

Annuleren tot een week van te voren kan kosteloos. Daarna gelden bepaalde spelregels.

IN WELKE TAAL IS HET SPEL?

+

Al onze spellen zijn in twee talen te spelen: Nederlands en Engels.

WAAR KAN IK PARKEREN?

+

Je kunt buiten kantooruren gratis parkeren. Navigeer hiervoor naar de Langestraat en bel aan bij de intercom naast het hek tegenover nummer 14. Tijdens kantooruren kun je parkeren in een van de parkeergarages in Tilburg.

IK HEB ALLE KAMERS AL GESPEELD. WAT NU?

+

Locked vernieuwt de kamers regelmatig. Daarnaast heeft Locked ook partner vestigingen van Escape World in Amsterdam (centrum), Hoofddorp / Schiphol en Zoetermeer!

Staat je vraag er niet bij? Neem dan gerust contact op

Contact