Workshops

Leiderschap, communicatie, vindingrijkheid, analytisch vermogen, allemaal elementen die belangrijk zijn in organisaties die willen winnen van de concurrentie.

Wij helpen je om:

  • Jouw team te veranderen in een winnend team!
  • Jouw lijders te veranderen in Leiders
  • Het vraagstuk van jouw team op te lossen

8-30 deelnemers

Workshops worden verzorgd voor een groep van minimaal 8 en maximaal 30 deelnemers.

Locked biedt verschillende workshops aan. Winning Minds, Leading Minds, Strategic Minds & Customer Minds. Daarnaast bieden we ook workshops op maat aan.

Drie elementen staan echter altijd centraal: Bouwen aan een sterker team, genereren van nieuwe ideeën & gestelde doelen daadwerkelijk behalen.

Methode

Karlijn heeft meer dan 150 workshops gefaciliteerd voor onder andere; Kamer van Koophandel, Philips, ABN AMRO, DJI, de Politie, KLM en verschillende ziekenhuizen.

Elke workshop wordt opgebouwd volgens dezelfde bewezen methodiek en maakt gebruik van onze unieke tool: Escape Rooms.

Workshop Winning Minds

Maak van jouw team een winnend team!

Een workshop waarin je zowel individueel als samen aan het werk gaat om ervoor te zorgen dat jouw team de stap maakt van een goed functionerend team naar een winnend team.

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met de groepsdynamiek, gedragscomponenten en de benodigde competenties en elementen om een winnend team te worden. De nadruk tijdens deze dag ligt op het zelf ontdekken. Zelf uitvinden waar je als team goed in bent en waar verandering in gang gezet moet worden. De unieke bewezen methode en het gebruik van verschillende modules faciliteert dit proces van ontdekken en veranderen. Tijdens deze workshop maken we bijvoorbeeld gebruik van onze unieke tool: Escape Rooms.

Bij aanvang word je op de locatie in het centrum van Tilburg ontvangen met een kop koffie of thee waarna je verder de gehele dag ontzien en verzorgd wordt. Ook een uitgebreide lunch is hierbij inbegrepen. Het enige wat jij en je team moeten doen is: Aan het werk!

Prijs: €97.50 excl. BTW per persoon (inclusief lunch)
Duur: 4-6 uur
Aantal deelnemers: 8-30

Workshop Leading Minds

Transformeer van lijder naar leider

In deze workshop ga je als leidinggevende niet alleen aan de slag met je eigen stijl en met de verschillende vormen van leiderschap. We gaan ook op zoek naar het beste type leiderschap binnen de context van de organisatie. Hoe zorg je er als leider voor dat je team optimaal presteert?

Bij deze workshop ga je door middel van onze unieke tool, de Escape Room, zelf ontdekken en voelen wat voor type leiderschap het beste bij je past. Door middel van de verschillende werkvormen gaan we aan de slag met stijlen, gedrag, behoeften van het team en behoeften van de organisatie.

Bij aanvang word je op de locatie in het centrum van Tilburg ontvangen met een kop koffie of thee waarna je verder de gehele dag ontzien en verzorgd wordt. Ook een uitgebreide lunch is hierbij inbegrepen.

Prijs: €97.50 excl. BTW per persoon (inclusief lunch)
Duur: 4-6 uur
Aantal deelnemers: 8-30

Workshop op Maat

Locked biedt ook workshops op maat. Dit kunnen strategische workshops zijn, of hele concrete workshops waarin bijvoorbeeld customer journeys worden opgesteld. Zit jouw organisatie of team met een vraagstuk? Samen pakken we het aan!

Vraag je offerte aan via het contactformulier hieronder of email naar workshops@locked-game.nl.

Contact

Workshops vinden plaats op de locatie Tilburg Centrum van Locked.

Stationsstraat 14D, Tilburg
Tegenover NS-station | Gratis parkeren buiten kantooruren | bekijk op kaart | plan OV-reis

  Telefoon

06-11186345

Bericht versturen